Archive for detsember, 2021

Õpilugude arendajate konkurss “Minu innovaatiline tund”

detsember 9th, 2021

Harno (Haridus- ja Noorteameti) koolituskeskus kuulutas 2021. aasta novembris välja õpilugude arendajate konkursi “Minu innovaatiline tund”. Konkursi eesmärk oli leida innovaatiliste õpilugude loomiseks arendajad. Konkursil osalemiseks ootasime alus- ja üldhariduse õpetajate ja haridustehnoloogide õpilugude näidistöid, mida võis esitada erinevates ainetes ja kooliastmetes. Konkursi ja õpilugude arendamise laiem eesmärk on toetada innovaatilise tunni planeerimist ja elluviimist näidisõpilugude kaudu. Konkursiga soovisime üles leida õpetajad ja haridustehnoloogid, kes on teistele inspiratsiooniks, et meie lapsed saaksid kõige parema ja tänapäevasema hariduse.

Meie kooli õpetaja Kertu Torni õpilugu valiti 10 parima õpiloo sekka. Palju õnne!

Allikas: https://digipadevus.ee/konkurss/

Matetalgute võitja 2021!

detsember 8th, 2021

Tublid 1. klassi arvutajad arvutasid matetalgute keskkonnas kahe kuu jooksul nii kodus, tunnis kui pikapäevarühmas ning harjutasid arvutamist, kogusid uusi teadmisi ning seejuurds kogusid klassile punkte. Pingutused tasusid ära, sest välja võideldi koht esikümnes. Täna tuli aga suurepäraseid uudiseid veelgi. Meie 1.klass võitis peaauhinna, 1000-eurose kinkekaardi ning kogu koolile mõeldud 10Monkeys PRO aastalitsentsi. Palju õnne tublidele arvutajatele!

Võib olla pilt järgmisest: tekst

Võru vald tunnustas oma sädeinimesi

detsember 8th, 2021
  • Aasta unikaalseks loojaks nimetati Vastseliina gümnaasiumi 8. klassi õpilane, kelle joonistuse “Eesti ilves” valis rahvas Eesti olümpiakoondise maskoti leidmiseks korraldatud joonistusvõistluse võidutööks.
  • Kodanikupäeva raames said tänukirja aktiivne noortesündmuste korraldaja Marleen Paas ja Iris Adelia Sikk

Allikas: https://vorumaateataja.ee/koik-uudised/elu-ja-kultuur/28154-voru-vald-tunnustas-oma-sadeinimesi2